Hjælperedskaber

Ved planlægning af en tur til Skotland er det en fordel at have let adgang til en række relevante informationer. 
 
Læs de "Ofte stillede spørgsmål vedrørende skotland", hvor en række nyttige informationer kan hentes.

Der kan genereres en række forskellige former for detaljerede kort over Skotland og forskellige former for kørselsvejledninger på Google Maps.
 
Informationer om tog og busser kan hentes på henholdsvis CityLink og NationalRail
Det kan også være nyttigt at læse forudsigelser om vejlet på The Official Goverment Forecast - på trods af at vejret generelt er meget omskifteligt.

Det er også muligt at slå telefonnumre og adresser i Skotland eller England op på følgende web-adresse: BT.com under punktet “Directory Enquiries”

FDM Travel tilbyder også rejser til Skotland, samt informationer om landet og gode tips og råd til rejsen under: Rejser til Skotland. Guidede ture kan med fordel bestilles gennem Vitus Rejser. Er du på udkig efter ferielejligheder er HomeAway.dk en god mulighed for at finde udlejning af ferieboliger i Skotland.

I Skotland findes endvidere mange steder lokale turistinformationer, der beredvilligt hjælper med f.eks. forslag til seværdigheder og overnatningsmuligheder. Det er også muligt at få turistinformationen til at booke overnatning for et beskedent gebyr. 
 
Turistinformationerne findes i mange byer – også en del mindre byer – og er som andre steder i verden kendetegnet ved et ”i”.


kontakt@skotland.dk | Web-version